Beste bezoeker.
De volgende regels gelden vanaf 25 september:

Museum:
Je kunt ons museum bezoeken zónder coronatoegangsbewijs (CTB), want wij zijn een zogenaamde doorstroomlocatie.

Museumcafé:
Het museumcafé (binnenlocatie) is alleen toegankelijk op vertoon van een geldig CTB en na registratie van jouw gegevens. Als je na de ontvangst van jouw bestelling plaats neemt op het terras, dan is een CTB niet nodig.

Rondvaart:
Onze rondvaartboten zijn alleen toegankelijk op vertoon van een geldig CTB en na registratie van jouw gegevens bij de balie.
Let op!: als je via onze website gereserveerd/betaald hebt voor een rondvaart, maar geen geldig CTB kan tonen bij het afhalen van de tickets, dan kunnen we je niet toelaten op de boot en heb je géén recht op restitutie van de tickets!

‘Alleen samen krijgen we corona onder controle’

Reserveer jouw rondvaart
Biesbosch MuseumEiland

SteunEiland

Steun en vrienden

Rabo Clubsupport

Dankzij de Rabo Clubsupport is een bedrag van € 328,37 beschikbaar gesteld voor publieksvoorlichting van ons buitenmuseum De Pannekoek.

Vereniging Vrienden

Onze vrienden hebben een streepje voor! Steun het museum, word vriend en draag zo bij aan het beheren, behouden en verfraaien van ons museum. Als vriend geniet je van gratis entree, bijzondere activiteiten, lezingen en openingen van nieuwe exposities. De contributie bedraagt minimaal € 25,00 per jaar en geeft recht op het gehele jaar gratis toegang voor twee personen – en nog veel meer.

Door het invullen en opsturen van dit formulier kun je jouw lidmaatschap van de Vereniging Vrienden van het Biesbosch MuseumEiland direct regelen.

Aanmelden als Vriend

  Contributie
  Volledige naam*
  Straat*
  Postcode*
  Plaats*
  E-mailadres*
  Extra notitie

  Sponsors

  Voor ieder bedrijf – groot of klein – zijn er mogelijkheden om ons te steunen. Als dank voor jouw steun krijg je als sponsor verschillende museumprivileges. Denk aan gratis toegangskaarten en vaartochten, gebruikmaken van onze vergaderruimtes, naamsvermelding bij uitingen en uitnodigingen voor expositieopeningen.

  Ook sponsor worden? We hebben verschillende sponsorpakketten beschikbaar. Mail ons via info@biesboschmuseumeiland.nl of bel ons op 0183-504009.

  ANBI

  Het Biesbosch MuseumEiland heeft sinds 1998 de ANBI-status. Dit wil zeggen dat het museum door de Belastingdienst is aangemerkt als 'algemeen nut beogende instelling'. Giften aan het Biesbosch MuseumEiland zijn daardoor fiscaal aftrekbaar.
  Meer informatie