Het Biesbosch MuseumEiland is open.

Ons museumcafé met terras aan het water is open en gratis toegankelijk. Toegang is enkel mogelijk indien er voldoende plaatsen beschikbaar zijn.
In het museum of de horeca kan uitsluitend met pin worden betaald. Je moet je wel eerst registreren.

Rondvaarten
Vanwege het corona-virus hebben wij enkele huisregels ingevoerd voor jouw en onze veiligheid: We benutten slechts 1/3 van de capaciteit van de boten om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen.
We varen, als de weersomstandigheden het toelaten, met open ramen.
Toiletgebruik aan boord is niet mogelijk.
Onze boten zijn momenteel niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers, omdat er bij het inschepen geen 1,5 meter afstand gehouden kan worden.
Wij vragen begrip hiervoor.

Kom je met de pont bij de Kop van ’t Land let er dan op dat een mondkapje daar verplicht is.
Bij de kassa van het museum kan een mondkapje worden gekocht (€ 1,50 per stuk).

Reserveer jouw rondvaart
Biesbosch MuseumEiland

SteunEiland

Steun en vrienden

Vereniging Vrienden

Onze vrienden hebben een streepje voor! Steun het museum, word vriend en draag zo bij aan het beheren, behouden en verfraaien van ons museum. Als vriend geniet je van gratis entree, bijzondere activiteiten, lezingen en openingen van nieuwe exposities. De contributie bedraagt minimaal € 25,00 per jaar en geeft recht op het gehele jaar gratis toegang voor twee personen – en nog veel meer.

Door het invullen en opsturen van dit formulier kun je jouw lidmaatschap van de Vereniging Vrienden van het Biesbosch MuseumEiland direct regelen.Aanmelden als Vriend

Contributie

Volledige naam*

Straat*

Postcode*

Plaats*

E-mailadres*

Extra notitie

Sponsors

Voor ieder bedrijf – groot of klein – zijn er mogelijkheden om ons te steunen. Als dank voor jouw steun krijg je als sponsor verschillende museumprivileges. Denk aan gratis toegangskaarten en vaartochten, gebruikmaken van onze vergaderruimtes, naamsvermelding bij uitingen en uitnodigingen voor expositieopeningen.

Ook sponsor worden? We hebben verschillende sponsorpakketten beschikbaar. Mail ons via info@biesboschmuseumeiland.nl of bel ons op 0183-504009.

ANBI

Het Biesbosch MuseumEiland heeft sinds 1998 de ANBI-status. Dit wil zeggen dat het museum door de Belastingdienst is aangemerkt als 'algemeen nut beogende instelling'. Giften aan het Biesbosch MuseumEiland zijn daardoor fiscaal aftrekbaar.
Meer informatie