Biesbosch MuseumEiland

SteunEiland

Steun en vrienden

Rabo Clubsupport

Via de Rabo ClubSupport-actie 2021 van de Rabobank ontvingen wij een cheque van € 872,50! Dit bedrag wordt besteed aan educatie elementen voor de jeugd in onze nieuwe wisselexpositie ‘600 jaar Sint-Elisabethsvloed’, zodat zij op een leuke manier kunnen leren over de cultuurhistorie van de Biesbosch. Deze elementen willen we na afloop van de expositie (september 2022) duurzaam inzetten in onze vaste exposities (binnen en buiten).

We bedanken alle Rabobank-leden die op ons gestemd hebben hartelijk voor deze steun!

Vereniging Vrienden

Onze vrienden hebben een streepje voor! Steun het museum, word vriend en draag zo bij aan het beheren, behouden en verfraaien van ons museum. Als vriend geniet je van gratis entree, bijzondere activiteiten, lezingen en openingen van nieuwe exposities. De contributie bedraagt minimaal € 25,00 per jaar en geeft recht op het gehele jaar gratis toegang voor twee personen – en nog veel meer.

Door het invullen en opsturen van dit formulier kun je jouw lidmaatschap van de Vereniging Vrienden van het Biesbosch MuseumEiland direct regelen.

Aanmelden als Vriend

  Contributie
  Volledige naam*
  Straat*
  Postcode*
  Plaats*
  E-mailadres*
  Extra notitie

  Sponsors

  Voor ieder bedrijf – groot of klein – zijn er mogelijkheden om ons te steunen. Als dank voor jouw steun krijg je als sponsor verschillende museumprivileges. Denk aan gratis toegangskaarten en vaartochten, gebruikmaken van onze vergaderruimtes, naamsvermelding bij uitingen en uitnodigingen voor expositieopeningen.

  Ook sponsor worden? We hebben verschillende sponsorpakketten beschikbaar. Mail ons via info@biesboschmuseumeiland.nl of bel ons op 0183-504009.

  ANBI

  Het Biesbosch MuseumEiland heeft sinds 1998 de ANBI-status. Dit wil zeggen dat het museum door de Belastingdienst is aangemerkt als 'algemeen nut beogende instelling'. Giften aan het Biesbosch MuseumEiland zijn daardoor fiscaal aftrekbaar.
  Meer informatie