Beste bezoeker.
De volgende regels gelden vanaf 25 september:

Museum:
Je kunt ons museum bezoeken zónder coronatoegangsbewijs (CTB), want wij zijn een zogenaamde doorstroomlocatie.

Museumcafé:
Het museumcafé (binnenlocatie) is alleen toegankelijk op vertoon van een geldig CTB en na registratie van jouw gegevens. Als je na de ontvangst van jouw bestelling plaats neemt op het terras, dan is een CTB niet nodig.

Rondvaart:
Onze rondvaartboten zijn alleen toegankelijk op vertoon van een geldig CTB en na registratie van jouw gegevens bij de balie.
Let op!: als je via onze website gereserveerd/betaald hebt voor een rondvaart, maar geen geldig CTB kan tonen bij het afhalen van de tickets, dan kunnen we je niet toelaten op de boot en heb je géén recht op restitutie van de tickets!

‘Alleen samen krijgen we corona onder controle’

Reserveer jouw rondvaart
Oh So Still

VaarEiland

Vaaragenda

Een bezoek aan de Biesbosch is niet compleet zonder rondvaart. Reserveren is niet verplicht, maar doe je het niet, loop je wel de kans dat de boten al vol zitten. De fluisterboten hebben vaste afvaartijden. Die vind je in onze vaaragenda.

Op aanvraag varen wij ook buiten onze vaste tijden. In principe zijn deze extra tochten niet exclusief voor jouw gezelschap. We accepteren dus inschrijvingen van andere bezoekers tot de boot vol zit. Wil je graag een rondvaart alleen voor jouw gezelschap? Dan kun je de boot afhuren.

Zoek rondvaart op maand