Beste bezoeker.
Momenteel gelden bij ons de volgende regels:

Museum:
Het museumgebouw is alleen toegankelijk op vertoon van een geldig CTB.
Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Museumcafé:
Het museumcafé (binnen & terras) is alleen toegankelijk op vertoon van een geldig CTB en na registratie van jouw gegevens.

Rondvaart:
Onze rondvaartboten zijn alleen toegankelijk op vertoon van een geldig CTB en na registratie van jouw gegevens bij de balie.
Let op!: als je via onze website gereserveerd/betaald hebt voor een rondvaart, maar geen geldig CTB kan tonen bij het afhalen van de tickets, dan kunnen we je niet toelaten op de boot en heb je géén recht op restitutie van de tickets!

‘Alleen samen krijgen we corona onder controle’

Reserveer jouw rondvaart
Rondvaartboot Biesbosch MuseumEiland

RondvaartEiland

Biesondere rondvaarten

Een bezoek aan de Biesbosch is niet compleet zonder een rondvaart. Vanaf het Biesbosch MuseumEiland starten verschillende rondvaarten.

Je kunt met fluisterboten door het Brabantse deel van Nationaal Park de Biesbosch. Deze boten (‘Whisper’, ‘La Silence’ en ‘Ohsostill’) zijn elektrisch aangedreven en hebben elk 45 zitplaatsen. Dankzij hun geringe diepte kunnen zij door smalle kreken en sloten varen.

Fluisterboten en het weer

De Biesbosch MuseumEiland-boten varen het hele jaar, mits de weersomstandigheden het toelaten. Ze zijn voorzien van een kachel, zodat je ook in koudere jaargetijden comfortabel kunt varen. Bij code geel of een stormwaarschuwing bestaat de mogelijkheid dat de vaartochten niet doorgaan. Extreem laag water betekent dat routes kunnen afwijken.

Reserveringen en korting

We raden aan te reserveren (online of telefonisch). Op de dag zelf kan dat alleen nog telefonisch via 0183-504009. Reservering van rolstoelplaatsen kan alleen telefonisch. Prijzen zijn inclusief museumbezoek en exclusief kortingen, zoals een museumkaart. Je moet wel zelf bij de kassa aangeven dat je recht hebt op korting.

Vaartochten + museumbezoek

 • Fluistertocht + Museum ticket
  1 november t/m 31 december

  Let op: bij deze vaartocht is de toegang tot het museum inbegrepen. Als je een...

  Boek deze tocht
 • Thematocht ‘600 jaar Biesbosch’

  Speciale tocht over het ontstaan van de Biesbosch. Bij de vaartocht is toegang...

  Boek deze tocht

Alleen museumbezoek