Het Biesbosch MuseumEiland is open.

Ons museumcafé met terras aan het water is open en gratis toegankelijk. Toegang is enkel mogelijk indien er voldoende plaatsen beschikbaar zijn.
In het museum of de horeca kan uitsluitend met pin worden betaald. Kom je met de pont bij de Kop van ’t Land let er dan op dat een mondkapje daar verplicht is.

Rondvaarten
Vanwege het corona-virus hebben wij enkele huisregels ingevoerd voor jouw en onze veiligheid:
We benutten slechts 1/3 van de capaciteit van de boten om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen. Dat betekent dat er maximaal 18 bezoekers op een rondvaartboot aanwezig zijn.
Tijdens de rondvaart wordt het gebruik van mondkapjes aangeraden. Als je niet over een mondkapje beschikt, kun je deze bij de kassa van het museum aanschaffen (€ 1,50 per stuk).
We varen, als de weersomstandigheden het toelaten, met open ramen.
Toiletgebruik aan boord is niet mogelijk.
Onze boten zijn momenteel niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers, omdat er bij het inschepen geen 1,5 meter afstand gehouden kan worden.
Wij vragen begrip hiervoor.

Reserveer jouw rondvaart

VergaderEiland

Vergaderlocatie

Vergaderen op een inspirerende en rustgevende plek? Het Biesbosch MuseumEiland beschikt over diverse vergaderruimtes die je per dagdeel kunt afhuren.

We bieden veel mogelijkheden. En denken graag met je mee over wat bij jouw bijeenkomst past. Zo kun je bijvoorbeeld buiten museumopeningstijden vergaderen, je bijeenkomst met museumactiviteiten combineren en genieten van heerlijke maaltijden (ontbijt, lunch, diner, barbecue of buffet). In alle ruimtes is (gratis) WiFi en er is voldoende parkeerruimte.

Vergaderruimtes

 • De Huib den Tuinder Bibliotheek

  In de Huib den Tuinder-bibliotheek is voor 17 personen plaats aan de speciaal voor het museum ontworpen krekentafel. We kunnen bovendien een tweede ring stoelen neerzetten, zodat er 35 zitplaatsen zijn.

  Personen 17 - 35
  Geschikt voor Vergaderingen, workshops en andere actieve sessies
  Bibliotheek aanvragen
 • Filmzaal

  Onze Filmzaal is zeer geschikt voor het tonen van presentaties en films. Deze vergaderruimte biedt plaats aan ongeveer 60 personen.

  Personen +/- 60
  Geschikt voor Presentaties, films en soortgelijke sit-downs
  Filmzaal aanvragen
 • Wisselexpositieruimte

  In onze Wisselexpositieruimte is een speciale, flexibele ruimte voor vergaderingen. Deze lichte omgeving kenmerkt zich door de glazen wand met uitzicht op het Biesboschlandschap. Het is geschikt voor gezelschappen tot maximaal 60 personen. Je kunt er kleinschalige events organiseren en daarbij desgewenst gebruikmaken van ons museumcafé.

  Personen < 60
  Geschikt voor Kleine evenementen, borrel, receptie, presentatie

  Mogelijkheid om te reserveren in combinatie met ons restaurant.

  Expositieruimte aanvragen

Arrangementen naar wens

Een lunchvergadering, zakelijke borrel, personeelsuitje of heidag. In overleg is het mogelijk gebruik te maken van apparatuur zoals beamers, geluidsinstallatie e.d. Eventueel in combinatie met een sessie bij buitenmuseum de Pannekoek. Of een vaartocht met een gids. Het is allemaal mogelijk. Wij bespreken jouw wensen graag tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact op via 0183 – 504009 of info@biesboschmuseumeiland.nl.

Ruimte aanvragen

Volledige naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Formaat groep*

Extra notitie

Bekijk ook