Beste bezoeker.
Momenteel gelden bij ons de volgende regels:

Museum:
Het museumgebouw is alleen toegankelijk op vertoon van een geldig CTB.
Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Museumcafé:
Het museumcafé (binnen & terras) is alleen toegankelijk op vertoon van een geldig CTB en na registratie van jouw gegevens.

Rondvaart:
Onze rondvaartboten zijn alleen toegankelijk op vertoon van een geldig CTB en na registratie van jouw gegevens bij de balie.
Let op!: als je via onze website gereserveerd/betaald hebt voor een rondvaart, maar geen geldig CTB kan tonen bij het afhalen van de tickets, dan kunnen we je niet toelaten op de boot en heb je géén recht op restitutie van de tickets!

‘Alleen samen krijgen we corona onder controle’

Reserveer jouw rondvaart
Wiepenspinmachine

ExpoEiland

Biesondere exposities

Onze vaste tentoonstelling vertelt het unieke verhaal van de historische ontwikkeling van de Biesbosch. Zo kan je buiten ontdekken wat je binnen geleerd hebt.

In de vaste tentoonstelling ontdek je hoe het zoetwatergetijdengebied ontstond na de Sint Elisabethsvloed van 1421. De bewoners, hun economische activiteit, hun ambachten en de natuur: het komt allemaal aan bod in zintuigprikkelende ruimtes.

Wisselende exposities

In de wisseltentoonstellingsruimte vind je steeds weer een nieuwe expositie. Buiten, rondom het museum, zijn wisselende exposities te bewonderen.