Het Biesbosch MuseumEiland is open.
Let op: vanaf 1 november zijn wij op maandag gesloten.

Ons museumcafé is vanaf 15 oktober tijdelijk gesloten.
Het museum is open maar je moet je wel eerst registreren. Betalen kan alleen met pin. Wij verzoeken je om in het museum een mondkapje te dragen.

Rondvaarten
Vanwege het corona-virus hebben wij enkele huisregels ingevoerd voor jouw en onze veiligheid: We benutten slechts 1/3 van de capaciteit van de boten om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen.
We varen, als de weersomstandigheden het toelaten, met open ramen.
Toiletgebruik aan boord is niet mogelijk.
Onze boten zijn momenteel niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers, omdat er bij het inschepen geen 1,5 meter afstand gehouden kan worden.
Wij vragen begrip hiervoor.

Kom je met de pont bij de Kop van ’t Land let er dan op dat een mondkapje daar verplicht is.
Bij de kassa van het museum kan een mondkapje worden gekocht (€ 1,50 per stuk).

Reserveer jouw rondvaart
Wiepenspinmachine

ExpoEiland

Biesondere exposities

Onze vaste tentoonstelling vertelt het unieke verhaal van de historische ontwikkeling van de Biesbosch. Zo kan je buiten ontdekken wat je binnen geleerd hebt.

In de vaste tentoonstelling ontdek je hoe het zoetwatergetijdengebied ontstond na de Sint Elisabethsvloed van 1421. De bewoners, hun economische activiteit, hun ambachten en de natuur: het komt allemaal aan bod in zintuigprikkelende ruimtes.

Wisselende exposities

In de wisseltentoonstellingsruimte vind je steeds weer een nieuwe expositie. Buiten, rondom het museum, zijn wisselende exposities te bewonderen.