Vanaf 1 juni zijn wij weer open. Lees onderstaand bericht voordat je naar ons museum komt.

Het Biesbosch MuseumEiland is weer open.
Om jouw bezoek aan het museum veilig en verantwoord te laten verlopen, werken wij met tijdsloten van ca. 1,5 uur waarop je kunt inschrijven om het museum te bezoeken. Het aantal tickets per tijdslot is gelimiteerd. Alleen op deze manier kunnen wij 1,5 meter afstand garanderen.

Je kunt ons uitsluitend bezoeken als je vooraf via de website of telefonisch gereserveerd hebt voor museumbezoek of rondvaart. Telefoon: 0183 – 50 40 09.
Ons bezoekerscentrum, museumcafé en de toiletten zijn alleen toegankelijk met een museumticket. In het museum of de horeca kan uitsluitend met pin worden betaald. Kom je met de pont bij de Kop van ’t Land let er dan op dat een mondkapje daar verplicht is.

Rondvaarten
Onze rondvaarten blijven hetzelfde, maar vanwege het corona-virus hebben wij enkele huisregels ingevoerd om jouw en onze veiligheid te kunnen garanderen:
We benutten slechts 1/3 van de capaciteit van de boten om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen. Dat betekent dat er maximaal 18 bezoekers op een rondvaartboot aanwezig zijn.
Tijdens de rondvaart wordt het gebruik van mondkapjes aangeraden. Als je niet over een mondkapje beschikt, kun je deze bij de kassa van het museum aanschaffen (€ 1,50 per stuk).
We varen, als de weersomstandigheden het toelaten, met open ramen.
Toiletgebruik aan boord is niet mogelijk.
Onze boten zijn momenteel niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers, omdat er bij het inschepen geen 1,5 meter afstand gehouden kan worden.
Wij vragen begrip hiervoor.

Reserveer jouw rondvaart