Naamloos 1
   
 

1
HTML5, CSS3 and jQuery Navigation menu
1
Naamloos 1
   
 
      adres
      openingstijden
      afvaartijden fluisterboot
      openbaar vervoer
 

Openbaar vervoer naar het Biesbosch MuseumEiland

Openbaar vervoer naar het Biesbosch MuseumEiland
Het is mogelijk om aansluitend op een openbaar vervoer reis met de belauto ALTENA direct richting Biesbosch MuseumEiland vervoerd te worden.

Maandag tot en met zaterdag:
Lijn 120 vertrekt om 10.30 uur vanuit station Gorinchem via de Tol richting Werkendam. De bus komt om 11.00 uur aan op het Plein in Werkendam. Vanaf deze halte is het mogelijk om met de belauto ALTENA richting Biesbosch MuseumEiland vervoerd te worden.

Om 16.40 of 17.40 uur vervoert de belauto u vanaf het Biesbosch MuseumEiland terug naar het Plein in Werkendam. U hebt dan aansluiting op de Lijn 120 die vanaf Plein Werkendam om 17.00 resp. 18.00 uur richting Gorinchem vertrekt. De belauto dient uiterlijk twee uur van te voren besteld te worden; een retour Plein/Werkendam- Biesbosch MuseumEiland kost € 6,--.

Zondag:
Op zon- en feestdagen is er geen reguliere busverbinding vanaf station Gorinchem. De belauto kan dan om 10.15 uur gereserveerd worden om vanaf station Gorinchem rechtstreeks naar het Biesbosch MuseumEiland vervoerd te worden. Rond 17.00 uur wordt u dan terug vervoerd vanaf het Biesbosch MuseumEiland Werkendam naar Station Gorinchem. De retourprijs Gorinchem - Biesbosch MuseumEiland bedraagt € 10,00. Het is op zon- en feestdagen mogelijk over te stappen vanaf de Brabant Interliner van en naar Utrecht of Breda op de haltes Tol-West en Tol-Oost aan de A27. De belauto is hier om 10.06 of10.25 uur en de retourprijs bedraagt € 7,50

LET OP DE BELAUTO RIJDT ZEVEN DAGEN PER WEEK. U KUNT PLAATSEN RESERVEREN DOOR TUSSEN 13.15 EN 21.15 TE BELLEN MET 0627 203010. BETALEN IS ALLEEN MOGELIJK PER PIN


 
1

@ 2016 Biesbosch MuseumEiland Werkendam

 
Naamloos 2
  over het museum


te zien en te doen


museum

biesbosch beleving

museumEiland

buitenmuseum

collectie

rondvaarten

fietsverhuur

wandelroutes

huwelijk

groepsarrangementen

bezoekersinfo


adres

openingstijden

prijzen

winkel

wisselexposities

spelregels

kinderfeest

eten en drinken


speel en leer


schoolprogramma

biesbosch beleving

plantenquiz

geheugenspel

steun ons


sponsors

vrienden

anbistatus

nieuws