Naamloos 1
   
 

1
HTML5, CSS3 and jQuery Navigation menu
1
Naamloos 1
   
 
      spelregels
      bezoekvoorwaarden
      suggesties
      enquete
      disclaimer
 

Disclaimer

Het BiesboschMuseum Eiland behoudt zich het recht voor te allen tijd en zonder nadere kennisgeving aanvullingen, verbeteringen en/ of wijzigingen, zowel in de website als in de disclaimer aan te brengen.

Het Biesbosch MuseumEiland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid, verplichting of verantwoordelijkheid voor eventuele foutieve of onvolledige informatie op deze website.

Het Biesbosch MuseumEiland streeft ernaar dat de informatie op deze website actueel en correct is. Toch is het mogelijk dat de website onjuistheden, verouderde informatie of typefouten bevat. U kunt hier geen rechten aan ontlenen.

Het Biesbosch MuseumEiland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enigerlei directe, incidentele of indirecte schade, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik en/ of het bezoek van, of het tijdelijk onbereikbaar zijn van onze website of delen daarvan.

De aangeboden informatie is copyright van het Biesbosch MuseumEiland. KopiŽren en of gebruik van informatie van onze website is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming. Meer informatie kunt u per e-mail aan ons opvragen.

Privacy, waarborgen van uw gegevens.

Het Biesbosch MuseumEiland gaat professioneel om met uw gegevens. Omwille van uw privacy zullen wij uw gegevens nooit vrijgeven aan derden, doch alleen gebruiken voor onze eigen administratie. Wanneer u vragen heeft ten aanzien van het privacybeleid horen wij dit graag van u.

1

@ 2016 Biesbosch MuseumEiland Werkendam

 
Naamloos 2
  over het museum


te zien en te doen


museum

biesbosch beleving

museumEiland

rondvaarten

fietsverhuur

wandelroutes

huwelijk

arrangementen

eten en drinken

bezoekersinfo


adres

openingstijden

prijzen

winkel

wisselexposities

spelregels

kinderfeest

eten en drinken


speel en leer


schoolprogramma

biesbosch beleving

dierenvriendjes

plantenquiz

geheugenspel

steun ons


subsidiegevers

sponsors

vrienden

anbistatus

nieuws


nieuws

archief